Afbeelding: 2021-corona check

Aan alle bezoekers van VIOS kantine 'de Spilsoos'

5-11-2021

Afgelopen dinsdag zijn nieuwe maatregelen aangekondigd om de coronapandemie weer op een lager niveau te brengen. Voor ons als leden van VIOS Beltrum heeft dit consequenties.

 

Vanaf zaterdag 6 november 2021 zullen we in de kantine van VIOS strenger controleren op het coronatoegangsbewijs (de zogenaamde QR-code). Immers jij en jouw medebezoekers van de kantine willen gezond blijven. En niet te vergeten de bardienstmedewerkers. Zij komen met veel bezoekers in contact en kunnen alleen hun taak uitvoeren als iedereen vrijwillig meewerkt aan de verplichte controle van de QR-code. Als we ons allemaal aan de regels houden, kan de kantine gewoon open blijven. Dat wil jij toch ook?

 

Daarom zal vanaf zaterdag 6 november 2021 iedereen die binnenkomt of op het terras wil plaats nemen worden gevraagd om de QR-code te tonen. Om onze barmedewerkers niet extra te belasten vragen wij je vriendelijk om even de QR-code aan de vrijwilliger achter de bar te tonen. De barmedewerker heeft een mobiele telefoon beschikbaar waarop de CoronaCheck-app is geïnstalleerd.

 

Heb je bezwaren tegen deze controle, kom dan niet in de kantine en ga niet op het terras zitten. De kantinemedewerkers gaan niet in discussie, het is gewoon wettelijk verplicht vanaf zaterdag 6 november 2021. Voor uw eigen veiligheid!

 

Met sportieve groet,

 

Dagelijks bestuur Sportcentrale VIOS

Jan Boverhof, Boet Leemreize en Monique Stapelbroek

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae