Afbeelding: 2022-50-jarig jubileum vrouwen

50-jarig jubileum VIOS Beltrum dames

10-5-2022

50 jaar geleden werd de dames afdeling van VIOS Beltrum opgericht door Jan Elshof en dat willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Op 4 juni 2022 willen we dit met zoveel mogelijk dames, meiden en stafleden vieren die lid zijn of waren van VIOS Beltrum. Het programma ziet er als volgt uit:

 

Tijdstip Activiteit
12.00u Feestelijke Opening
13.00u - 18.00 Jan Elshof 7:7 voetbaltoernooi 
18.00u  Barbecue
20.00 - 0.00u Feestavond in de kantine m.m.v. DJ Retlow


Opening
We willen iedereen vragen om 12.00u aanwezig te zijn op het sportpark voor een feestelijke opening van dit jubileum door o.a. Jan Elshof, oprichter van de damesafdeling van VIOS Beltrum.

Jan Elshof Voetbaltoernooi
Het voetbaltoernooi begint om 13.00u en is uiteraard vernoemd naar de oprichter van het damesvoetbal bij VIOS, Jan Elshof!

Tijdens het Jan Elshof voetbaltoernooi zal er een onderling 7 tegen 7 toernooi gespeeld worden op half veld, de wedstrijden zullen 20 minuten duren. Alle dames en meiden kunnen zich opgeven, leden en oud leden. Eenieder die zich opgeeft zal middels een loting ingedeeld worden in een team en ieder team zal begeleid worden door (oud) stafleden, die hopelijk ook in groten getale aanwezig zullen zijn.

Barbecue
Na het toernooi, rond 18.00u zal er een barbecue zijn, geheel verzorgd door VIOS Beltrum.

Feestavond
Vanaf 20.00u zal er in de kantine een feestelijke avond zijn met de prijsuitreiking van het toernooi, waarna we er een gezellige avond van maken met ons allen.
De muzikale begeleiding zal verzorgd worden door DJ Retlow, die van alle (muzikale) markten thuis is om er een top avond van te maken.

Let op! Opgave:
Als je mee wil doen aan de verschillende onderdelen, moet je je opgeven!
We willen je vragen om je op te geven voor het voetbaltoernooi, zowel spelers als (oud) stafleden moeten zich opgeven i.v.m. de teamindeling.
Ook willen we je vragen je op te geven voor de barbecue, in verband met de bestelling.

Opgeven kan tot uiterlijk 17 mei!

Dit alles kan via <deze link>:

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae