Afbeelding: VTON

13 april: VTON - kennis opfrissen!

21-3-2018

Met ingang van het seizoen 2016-2017 is bij VIOS B. als ondersteuning voor het kader VTON geïntroduceerd. Vanuit het beleidsplan streven we ernaar om de jeugdopleiding te optimaliseren. Dit met als doel om naast het plezier, de kwaliteiten te ontwikkelen van de spelers. Het biedt het vrijwilligerskader kennis en handvaten om gericht te trainen, ook een doel binnen ons beleidsplan. 

 

Als ondersteuning voor het kader is er 'opfris-bijeenkomst' VTON ingepland op vrijdag 13 april 2018 om 19:30 uur. Hier zal Frank van Huet van VTON ook bij aanwezig zijn. Hij zal al jullie vragen en/of opmerkingen over VTON en de bijbehorende app beantwoorden en zal een praktijkbijeenkomst geven. Een app die gestoeld is op de visie van de KNVB en van de visie René Meulensteen. René Meulensteen is een Nederlandse trainer en hij was onder sir Alex Ferguson werkzaam bij Manchester United. Hij is voorstander van de trainingsmethode van Wiel Coerver, waarbij er veel nadruk op techniek wordt gelegd. De opleidingsmethodiek van VTON wordt ook door enkele clubs uit de Eredivisie gebruikt!

 

Met de app kan elke trainer binnen VIOS B, voor de groep waar hij/zij training aan geeft, alle kennis binnen halen voor een training. VTON werkt met een jaarplanning en doelstellingen. De app ondersteunt de trainingsvormen die zelfs met beelden nader wordt uitgelegd. Ook kan men hierop lezen hoe de organisatie is en waarop gecoacht moet worden. De app voorziet erin dat de oefenvormen aangepast kunnen worden aan het niveau. Het systeem kan zelfs een ouder voldoende ondersteuning geven om een groep te trainen.
 

Noteer dus in je agenda de VTON-bijeenkomst: 13 april 2018 om 19:30 uur in de kantine. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met Luke te Woerd.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae