Afbeelding: sponsor jos pillen

Kleding

Als bestuur van de afdeling VIOS voetbal dragen wij net als u de clubkleuren een warm hart toe. Mede daarom is er in het jaar 2011 een kledingfonds opgericht, waarbij alle spelende leden een maandelijkse bijdrage betalen voor het aanschaffen van en het per 4 jaar vervangen van de kleding. De kledinglijn is voor alle alftallen gelijk en wordt door de vereniging aangaschaft.
 

Uitgangspunten hiervoor zijn:

  • Shirt dient minimaal voor 80% uit geel te bestaan met een effen structuur, de overige 20 % mag rood zijn denk hierbij aan bijvoorbeeld de biezen en de boorden. 
  • Broek in de kleur zwart
  • Sokken in de kleur basiskleur rood, met gele rand.
  • Reclame uitingen in zwart .
  • Rugnummers zijn voor de lagere elftallen niet verplicht gesteld vanuit de KNVB, dit geldt overigens wel voor de standaard elftallen (lees heren 1 en vrouwen 1).

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit schrijven dan kun je te allen tijden contact opnemen met: Corine Roerdink of Ton Scharenborg.


Scheenbeschermers verplicht
In het gehele amateurvoetbal (dus ook bij alle jeugd) is het dragen van scheenbeschermers al jaren verplicht. Spelers die geen scheenbeschermers dragen mogen niet aan de wedstrijd deelnemen!

Kledingfonds

Alle leden dragen een gesponsord tenue via het kledingfonds. Deze tenues worden in bruikleen gegeven door VIOS Beltrum. De sponsoren hebben aan hun overeenkomst met VIOS B. een belangrijke voorwaarde verbonden. Zij zijn van mening dat de tenues centraal gewassen moeten worden. Alleen op deze wijze is eenheid van tenue gewaarborgd. Dit tenue wordt voor aanvang van het seizoen aan elk team verstrekt. 

Aan alle voetballende leden wordt een eigen bijdrage gevraagd voor het kledingfonds. De bijdrage voor de jeugd tot 16 jaar is bepaald op €1,25 per maand, leden vanaf 16 jaar betalen €1,75. Dames recreanten (35+) en Heren 7 vs 7 (45+) betalen €1,50 per maand.

 

Op het moment dat u uw kind heeft aangemeld kan er een tenue worden opgehaald na een afspraak met Ellen ten Dam. Dit geldt niet voor de maanden juli en augustus. Ook voor het ruilen van het tenue (wanneer een pupil uit het tenue is gegroeid) of als er een onderdeel is zoekgeraakt kan men terecht bij Ellen ten Dam.

 

Mocht een onderdeel van het tenue zoekraken en haalt men hiervoor een nieuwe dan zal een bijdrage van € 7,50 gevraagd worden. Mocht blijken dat tenues hersteld moeten worden, dan vragen wij de ouder(s) hierbij beleefd daarvoor zorg te dragen. Wij hopen dat de ouder(s) deze service aan de vereniging willen bieden, zodat de geschonken tenues jaren waardevol kunnen zijn.

Contactpersoon kledingfonds jeugd is Ellen ten Dam.

Contactpersoon kledingfonds senioren is Corine Roerdink.

Waskosten

De kosten van het wassen brengen we wel in rekening bij de spelers van de desbetreffende elftallen. Per seizoen wordt een bijdrage van €20,00 per gevraagd.

Heeft u eventueel interesse om zelf wasmoeder te worden? Neem dan contact op met Ivo Spilman. In andere gevallen wordt bij toerbeurt gewassen.

Keepershandschoenen

Keepershandschoenen worden eens per seizoen gefinancierd door VIOS. Keepers kunnen voor nieuwe keepershandschoenen contact opnemen met Arie Bruijl.

Trainingspakken en sokken

Sinds 2012 zijn er officiele VIOS trainingspakken verkrijgbaar. Bestel ze eenvoudig via het formulier op deze pagina.

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae