Een geslaagd VIOS Voetbalkamp 2019!

Het Pinksterweekend van 2019 hebben 51 kinderen (JO9, JO11 en JO13) en 17 kampleiders genoten van een heerlijk weekend VIOS voetbalkamp. Dit jaar zijn we in Nutter (dichtbij Ootmarsum) geweest, bij kampeerboerderij ‘de Roezeberg’. Check de foto’s voor een impressie van VIOS Voetbalkamp 2019!


Hieronder volgt een korte omschrijving van het gave weekend:

Vrijdag 7 juni

Na aankomst in Nutter en inrichting van de slaapzalen werden de groepjes bekend gemaakt. We zijn vrijdagavond gestart met een ‘Escaperoom’. De kinderen kregen allerlei opdrachten die ze moesten oplossen. Denk aan een rebus, rekensommen, een puzzel en nog veel meer. Doel was om de kluis zo snel mogelijk te kraken, nadat alle opdrachten waren voltooid. Wie dit het snelst deed, was de winnaar. Na afloop een lekker broodje frikadel, kortom een goede eerste avond van 4 dagen lachen en vertier!

Zaterdag 8 juni

Op de frisse zaterdagochtend was het tijd voor voetbalspellen. De kinderen werkten allerlei spelletjes met de bal af. Hierbij kun je denken aan voetgolf, ‘punten’ schieten en geblinddoekt met bal een parcours afleggen. ’s Middags hebben we in het centrum van Ootmarsum een stadsspel gespeeld. Jonge vrijwilligers uit Beltrum in ‘Where’s Wally’ pakken moesten worden opgezocht en eenmaal gevonden kregen de kinderen allerlei opdrachten voorgeschoteld. Zaterdagavond zijn er twee bosspelen gespeeld en werd de dag afgesloten met een dansje.

Voetbalkamp 2019

Zondag 9 juni (1e Pinksterdag)

In de ochtend was er een voetbaltoernooi. De kids speelden 2 poulewedstrijden en vervolgens de finalepoules. Survival was de activiteit die zondagmiddag plaatsvond. Fedde en Toon waren de snelsten. Niet omdat ze het parcours het snelst hadden gelopen, maar omdat ze een stuk hadden afgesneden😉.


Het weer was vandaag weer top! ’s Avonds vond er een pub-quiz plaats. Er werden verschillende rondes gespeeld: een vragenronde, een voetbalplaatjesronde, een doe-ronde en een muziekronde.

Voetbalkamp 2019
Voetbalkamp 2019
Voetbalkamp 2019

Maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

De laatste dag stond in het teken van het opruimen van de kamplocatie, het zwemmen in zwembad ‘de Wilder’ te Haaksbergen en het eten van een patatje bij wagenbouwgroep ‘the Rising Hoop’. Het groepje dat VIOS voetbalkamp 2019 heeft gewonnen was: FC Øsepeters (Jur, Maddy, Kenji, Fedde, Sven en Mees). Onder de bezielende leiding van Gijs Berendsen en Luke te Woerd.  

Wij, als kampleiders, vonden het een super geslaagd jeugdkamp met lieve en geweldige kinderen!

Veel dank en waardering gaan uit naar de gezellige, super enthousiaste en toffe mix van kampleiders: Anouk Groot Kormelink, Bob Groot Kormelink, Boet Leemreize, Heleen Helmers, Janneke te Stroete, Jordy Zieverink, Luc Nijhuis, Jordi Scharenborg, Dominique Abbink, Lars Bleumink, Carmen te Bogt, Ian Groot Zevert, Christian Ballast, Roel Goldewijk, Gijs Berendsen, Sven Haarlink en Luke te Woerd.

Groeten de VIOS kampleiding van 2019

Fotoalbum VIOS Voetbalkamp 2019

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae