Een geslaagd VIOS Voetbalkamp 2017!

Het Pinksterweekend van 2017 hebben 54 kinderen (JO9, JO11 en JO13) en 14 kampleiders genoten van een heerlijk weekend voetbalkamp. Dit is een record qua aantallen en ook viel het op dat er veel meiden mee waren op het jeugdkamp. Top! We verbleven het hele weekend in Markelo, bij vakantieboerderij ‘de Zwemkolk’. Check de foto’s voor een impressie van VIOS Voetbalkamp 2017!
 

Hieronder volgt een kort verslag van het geweldige jeugdkamp. 

Vrijdag 2 juni

Na aankomst zijn we op vrijdagavond gestart met een spooktocht. De 9 groepjes volgden een route van ongeveer 4 kilometer en werden onderweg aan het schrikken gebracht door enkele spelers van JO-19. Ook kregen de groepjes enkele opdrachten die ze moesten uitvoeren. Enkele kids vonden het erg spannend, maar over het algemeen was het een goede aftrap van 4 dagen lachen en vertier!

Zaterdag 3 juni

Op zaterdagochtend was het tijd voor een mixtoernooi. De kinderen speelden in wisselende samenstellingen een vijftal wedstrijden. ’s Middags hebben we in het centrum van Markelo een stadsspel gespeeld. De kinderen moesten bepaalde foto’s zoeken en opdrachten verrichten. Zaterdagavond zijn er twee bosspelen gespeeld en werd de dag afgesloten met het kijken van de Champions League finale.  

Mixtoernooi

Zondag 4 juni (1e Pinksterdag)

In de ochtend was er een voetbaltoernooi. Survival was de activiteit die zondagmiddag plaatsvond. De kampleiders hadden een mooi parcours uitgezet waarbij de kinderen onder andere moesten tijgeren door modder, klimmen in een touwladder en netten, een indianenbrug moesten bedwingen en een apenhang moesten uitvoeren als kleine Bokito’s. Erg gaaf! De kinderen hadden de hele dag de tijd om een liedje voor te bereiden en ’s avonds werd het liedje geplaybackt tijdens de playbackshow. Het groepje met het liedje LEEF! van Dré Hazes junior was uiteindelijk het beste van allemaal.

Survival
Playbackshow

Maandag 5 juni (2e Pinksterdag)

De laatste dag stond in het teken van het opruimen van de kamplocatie, het zwemmen in Deventer en het eten van een patatje bij wagenbouwgroep The Rising Hoop (TRH). Het groepje dat over het gehele kamp als winnaar uit de bus kwam was: FC Lullebadjes.

 

Wij, als kampleiders, vonden het een super geslaagd jeugdkamp met lieve en geweldige kinderen! Hopelijk zorgen dit verhaal en de foto’s voor nog meer deelnemers in 2018!

 

Veel dank en waardering gaan uit naar de leuke, enthousiaste en toffe mix van kampleiders: Anouk Groot Kormelink, Bob Groot Kormelink, Boet Leemreize, Coen te Woerd, Edo Hemmink, Heleen Helmers, Janneke te Stroete, Joost Tuinte, Jordy Zieverink, Luc Nijhuis, Nick Groot Zevert, Niek Tuinte, Jordi Scharenborg en Luke te Woerd.

 

Groeten de kampcommissie

Fotoalbum VIOS Voetbalkamp 2017

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Spilman

Subsponsoren

Frontis
Albert Heijn Groenlo
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
Maywae