2014 – heren 1 promotie

Westendorp – VIOS B.: 0-10

Zondag 6 April – Deze dag gaat de boeken in als een mooie dag voor VIOS Beltrum, het 1e elftal weet uit tegen Westendorp promotie naar de 4e klas te bewerkstelligen.

Op een prima grasmat word er onder aardige weersomstandigheden om 14.00 uur afgetrapt. Direct is duidelijk dat VIOS snel de promotie wil veilig stellen, Westendorp word volledig onder druk gezet. Na een paar minuten met wat spanning op de benen van een aantal spelers zie je het veldspel verbeteren en na 5 minuten staat het 0-1 doordat Freek een voorzet van Jordy prima weet af te ronden. 3 minuten later opnieuw een inzet van Jordy, de keeper moeten deze lossen en Freek rond opnieuw af, 0-2. In de loop van de 1e helft volgen er meerdere kansen maar de keeper is een forse sta in de weg. De mooiste aanval van de middag word rond de 35ste minuut opgezet van achteruit en na meerdere combinaties weet Jordy de bal in één beweging door de verdediging te steken op Bob die prima afrond, 0-3.

Na rust gaat VIOS door waar het gebleven was en mogen we een zuivere hatrick noteren van Luke en weten ook Twan, Rik, Freek en Stan het net te vinden. Einduitslag 0-10. VIOS B heeft deze middag laten zien dat het geweldig kan voetballen en dat er een zeer hecht team staat die zeker wat in de 4e klas te zoeken hebben.

Hierbij nogmaals mijn felicitaties voor het hele team en begeleiding, tevens voor het VIOS bestuur en alle VIOS leden en aanhangers. Komende zondag moeten wij met zen allen zorgen voor de slagroom en de kersen op de taart, het kampioenschap. Supporters en spelersvrouwen jullie waren opnieuw geweldig, super bedankt voor jullie steun en tot zondag dan kunnen we zorgen voor een geweldig VIOS feest.