2017 – vrouwen 1 kampioen

VIOS Beltrum VR1 kampioen na sterk seizoen

VIOS Beltrum VR1 is op zondag 30 april kampioen geworden van de 3e klasse. Na een sterk seizoen onder leiding van Roy Tammel, wisten de VIOS vrouwen ook deze laatste, spannende thuiswedstrijd tegen De Tukkers VR1 te winnen met 3-2.

Onder toeziend oog van de vele supporters begon VIOS de wedstrijd matig. Het waren dan ook De Tukkers die de score openden met een penalty na een overtreding van Myrna in het 16-metergebied. Op slag van rust maakte Ginny voor VIOS gelukkig de aansluitingstreffer. Ruststand; 1-1. In de tweede helft ging VIOS voortvarender van start, wat al snel resulteerde in een doelpunt, Sharon tikte beheersd de 2-1 binnen. Hier lieten De Tukkers het niet bij zitten. Zij wisten, ondanks dat VIOS de overhand had, toch het net te vinden. In een aantal spannende minuten die volgden, waarin VIOS een aantal verdiende kansen kreeg, bleef het toch steeds gelijk. Uiteindelijk was het weer Sharon die de VIOS-vrouwen op voorsprong bracht: 3-2. De laatste minuten waren nog even spannend, maar na 95 minuten kwam toch het verlossende eindsignaal van scheidsrechter Slaghekke.

Een fantastische prestatie van de VIOS-vrouwen, die na een aantal lastige jaren met veel blessures en teamwisselingen weer op de weg terug zijn. Aankomend seizoen komen zij, na twee jaar afwezigheid, weer uit in de 2e klasse. De vrouwentak van de Beltrumse voetbalclub bestaat 45 jaar, in 1991 werd het eerste damesteam van VIOS voor het laatst kampioen.

Dames, veel succes en geniet van het behaalde kampioenschap!