Afbeelding: 2018-heren 4 kampioen (web)
2018 heren-4 kampioen

Heren 4 kampioen

Zondag 20 Mei - Felicitaties aan de mannen van VIOS 4! Na een 2-2 gelijkspel tegen Longa '30 kan het kampioenschap worden gevierd. Na vorige week heren-6, vandaag het tweede kampioenschap bij de senioren dit jaar.

 

De planning is goed voor heren-4. Prachtig weer en morgen 2e Pinksterdag. Ideale omstandigheden om een kampioenschap te vieren. Echter, onder het toeziend oog van vele meegereisde supporters, komt VIOS-4 op achterstand. Voor rust weet Twan Bleumink op wilskracht de gelijkmaker te produceren. In de tweede helft dan toch een voorsprong door Ronnie te Veluwe. Zo wordt je kampioen! Het is dan ook een kleine domper dat de gelijkmaker nog valt. Maar kampioenswedstrijden zijn niet vaak de beste en het kampioenschap is meer dan verdiend. 

 

Rob Luttikholt, eigenaar van bouwbedrijf de Betuwe en sponsor van heren-4 is de eerste om de mannen van Eddy Koster te feliciteren. Niet meer dan terecht aangezien Rob enkele jaren geleden nieuwe trainingsballen heeft geschonken aan de lagere elftallen. Goed materiaal helpt je om te verbeteren. De vooruitziende blik en investering van Rob betaalt zich vandaag uit. Mannen gefeliciteerd, maak er een mooi feest van!

 

 

Fotoalbum - Heren 4 kampioen!

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae